+38 (044) 392 92 92
вул. Московська, 46/2, Київ
info@remaxcentral.com.ua

Апартаменти преміум класу ,як пасивний бізнес. Грузія. Батумі.

Батумі

Опис

Без комісії.

Нова можливість для українських інвесторів – пасивний дохід в нерухомість Грузії.

Грузія – це сонячна країна, яка динамічно розвиває свою економіку та стає все більш безпечною та привабливою для бізнесу, туризму та інвестицій.

Terrassa Batumi – проект Преміум класу, що має власний закритий басейн, фітнес-зал, ресторан, сучасне лобі та консьєрж-сервіс, що буде забезпечувати комфорт та безпеку 24 години на добу. Паркінг. Комерційні площі.

Розташований в найбільш теплому, курортному місті Батумі.

Якщо Ви не будете гаяти часу, то ще встигнете обрати для себе апартаменти від 7 до 27 поверху з різною площею та плануванням: від невеликої студіо до просторих трикімнатних.

Власна тераса. З келихом справжнього грузинського вина, Ви зможете надихатися неймовірно захопливим краєвидом романтичного моря чи величних гір.

Модерні апартаменти здаються в форматі “під ключ” та мають комфортний та привабливий простір, де кожна деталь- функціональна. Італійські меблі та сучасна техніка.

Апартаменти в TERRASSA BATUMI – не лише високорентабельні інвестиції, але й прогнозований бізнес, який Ви можете довірити компанії, яка забезпечить сервіс оренди у Вашу відсутність.

Зателефонуйте щоб дізнатися, наскільки вигідними є ціна і гнучка система розрахунків.

Артикул: 116002582

  • ID: 11692
  • Views: 199